Sinds september 2017 heeft TentamenTrainingen.nl een ambassadeursprogramma. Enkele vaste klanten mogen een korting geven aan hun studievrienden via een persoonlijke kortingslink. De ambassadeur ontvangt zelf 10% van het aankoop-bedrag op zijn of haar rekening. Anne-Marie is TentamenTrainingen.nl-fan van het eerste uur en werd in september toegevoegd aan het ambassadeursprogramma. In deze blog lees je meer over hoe het ambassadeursprogramma haar bevallen is.

Hoe heb je TentamenTrainingen.nl leren kennen?

Ik heb TentamenTrainingen.nl eigen toevallig leren kennen. Drie jaar geleden deed ik een training bij een andere organisatie, waar ik eigenlijk totaal niet enthousiast over was. Via via hoorde ik over TentamenTrainingen.nl. Doordat ik de eerder gevolgde cursus bij een ander bedrijf niet erg leerzaam vond, had ik ook mijn twijfels over TentamenTrainingen.nl, maar ik probeerde het toch. Door de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie had ik toch niets te verliezen! Of ik haalde mijn tentamen, of ik haalde mijn tentamen niet en dan was ik ook geen geld verloren. De training was tegen mijn verwachtingen in ontzettend goed! Sindsdien heb ik er eigenlijk altijd voor gekozen om TentamenTrainingen.nl te doen voor een vak dat ik moeilijk vond. En met resultaat, want ik heb al mijn vakken gehaald!

Wanneer werd je ‘ambassadeur’ in het nieuwe ambassadeursprogramma?

Afgelopen zomer werd ik gevraagd of ik mee wilde werken aan het ambassadeursprogramma, waarbij ik een persoonlijke kortingslink kreeg. Elke keer dat er een cursus via mijn link werd geboekt krijgt die persoon 10% korting en ik krijg ook een klein deel van het betaalde bedrag. Een win-win situatie dus!

Dacht je toen meteen: daar ga ik aan meedoen?

Mijn reactie was eigenlijk meteen: dit ga ik doen!

Hoe heb je je link gedeeld? En wat was het resultaat?

Ik heb de link in een aantal groepschats gegooid, op Facebook gedeeld en tegen al mijn vrienden gezegd dat ik een goede deal voor ze heb. Mensen die bekend waren met TentamenTrainingen.nl kon ik verblijden met de 10% korting en voor studenten die TentamenTrainingen.nl nog niet kenden was het een goede kans om dit eens te proberen.

Heb je reacties van medestudenten gekregen?

Ja, mijn medestudenten waren erg positief, ze krijgen immers een mooie korting. Sinds dit jaar zijn de TentamenTrainingen.nl handleidingen soms ook los te bestellen en ik heb het idee dat deze ook erg populair zijn. Omdat dit wat goedkoper is dan een training, is dit voor nog meer studenten relevant.

Heb je tips voor het verbeteren van het ambassadeurssysteem?

Naar mijn idee gaat het ambassadeurssysteem prima.

Zou je andere studenten aanraden om ambassadeur te worden?

Dat zou ik zeker doen! Het is een kleine moeite, en jij én al je vrienden hebben er plezier van!

Geschreven door: Desirée Korrel. Desirée is communicatiemedewerker bij TentamenTrainingen.nl. Wil je weten of je ook ambassadeur kunt worden? Mail dan naar info@tentamentrainingen.nl! Wil je zelf een training boeken met 10% korting? Dan kan dat via Anne-Marie’s persoonlijke link.
TentamenTrainingen.nl helpt universitaire studenten met hun tentamenvoorbereiding. We organiseren bijlessen en trainingen voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Rijksuniversiteit Groningen, Tilburg University, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam, Universiteit van Maastricht en de Vrije Universiteit Amsterdam. Bekijk welke trainingen we deze periode organiseren op TentamenTrainingen.nl.

2 Comments

Zo werkt het Ambassadeursprogramma van TentamenTrainingen.nl! - Tentamentrainingen · mei 14, 2018 at 5:12 pm

[…] hun ambassadeurschap. Hier lees je meer over Daphne’s bevindingen en Anne-Marie vertelt je in deze blog meer over haar tactiek om zoveel mogelijk studenten te bereiken. Via hun blogs krijg je trouwens […]

This is how our ambassador program works! - Tentamentrainingen · mei 16, 2018 at 8:43 am

[…] findings, and Anne-Marie tells you more about her tactics to reach as many students as possible in this blog. Through their blogs, you also get the opportunity to book through their ambassador links, which […]

Comments are closed.