Sinds september 2017 heeft TentamenTrainingen.nl een ambassadeursprogramma. Enkele vaste klanten mogen een korting geven aan hun studievrienden via een persoonlijke kortingslink. De ambassadeur ontvangt zelf 10% van het aankoop-bedrag terug. Daphne begon in september met de pre-master Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen en werd één van onze eerste ambassadeurs. TentamenTrainingen.nl biedt namelijk trainingen voor verschillende lastige vakken uit dit pre-master programma, zoals voor Wiskunde en Statistiek. In deze blog lees je meer over hoe het ambassadeursprogramma haar bevallen is.

 

Hoe heb je TentamenTrainingen.nl leren kennen?

Toen ik het vak Mathematics voor mijn pre-master Marketing volgde heb ik een boekje ontvangen tijdens het college over de bijles die TentamenTrainingen.nl voor dit vak aanbood. Aangezien ik best wel veel moeite had met dit vak heb ik me gelijk hiervoor aangemeld. Daarvoor had ik nog niet eerder over TentamenTrainingen.nl gehoord.

 

Wanneer werd je ‘ambassadeur’ in het nieuwe ambassadeursprogramma?

Toen ik me had aangemeld voor de bijles kreeg ik naast de boekingsbevestiging ook een mailtje met mijn persoonlijke kortingslink in mijn e-mail. Het ambassadeursprogramma werd kort uitgelegd in het mailtje en het leek me erg interessant. Vooral omdat ik wist dat veel studenten net als ik moeite hadden met Mathematics.

 

Dacht je toen meteen: daar ga ik aan meedoen?

Ja, zeker! Ik vond 200 euro best veel geld voor een bijles, ook al krijg je dan zes lessen met in totaal achttien lesuren. Ik had ook nog nooit eerder extra lessen voor een vak genomen, en dit leek me een ideale manier om dit terug te verdienen.

 

Hoe heb je je link gedeeld? En wat was het resultaat?

Ik heb de link gedeeld in de Facebook-groep van onze pre-master Marketing en merkte al snel dat ik via daar aanmeldingen kreeg. Dat is erg leuk, want je krijgt per boeking via je link meteen een notificatie in je mail. Ik heb de link daarnaast ook gedeeld in groepsapps met studiegenoten. Tot slot heb ik enkele studiegenoten persoonlijk benaderd. En that’s it, verder hoefde ik niets te doen!

Wat ook leuk was aan het delen van de link, is dat mensen me er echt voor bedankten. Ze vonden het natuurlijk erg fijn met de korting te kunnen boeken. In dit geval scheelde dat toch ruim 20 euro. Uiteindelijk hebben 5 studenten geboekt via mijn link, wat mij bijna 100 euro heeft opgeleverd. Had ik toch bijna de helft van mijn trainingsgeld terug!

 

Heb je tips voor het verbeteren van het ambassadeurssysteem?

Misschien is het leuk dat je makkelijker in de gaten kan houden hoeveel mensen je al hebt binnengehaald. Doordat je alleen mailtjes krijgt raak je het overzicht toch een beetje kwijt. Zo kwam het toch nog als een verrassing dat ik 5 studenten had aangemeld. Daarnaast is het ook leuk om een optie te bieden dat je dit dan zelf weer kan delen via social media.

 

Zou je andere studenten aanraden om ambassadeur te worden?

Jazeker! Het heeft mij zoals gezegd bijna de helft van het geld opgeleverd. En behalve het delen van een link hoefde ik er verder niets voor te doen. Daarnaast heb ik echt ontzettend veel gehad aan de bijlessen, dus ook om die reden zou ik het mensen absoluut aanraden!

Geschreven door: Desirée Korrel. Desirée is communicatiemedewerker bij TentamenTrainingen.nl. Wil je weten of je ook ambassadeur kunt worden? Mail dan naar info@tentamentrainingen.nl! Wil je zelf een training boeken met 10% korting? Dan kan dat via Daphne’s persoonlijke link.
TentamenTrainingen.nl helpt universitaire studenten met hun tentamenvoorbereiding. We organiseren bijlessen en trainingen voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Rijksuniversiteit Groningen, Tilburg University, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam, Universiteit van Maastricht en de Vrije Universiteit Amsterdam. Bekijk welke trainingen we deze periode organiseren op TentamenTrainingen.nl.

 


2 Comments

Zo werkt het Ambassadeursprogramma van TentamenTrainingen.nl! - Tentamentrainingen · mei 14, 2018 at 5:10 pm

[…] vertellen. Daphne en Anne-Marie hebben bijvoorbeeld al veel profijt gehad van hun ambassadeurschap. Hier lees je meer over Daphne’s bevindingen en Anne-Marie vertelt je in deze blog meer over haar […]

This is how our ambassador program works! - Tentamentrainingen · mei 16, 2018 at 8:43 am

[…] Daphne and Anne-Marie, for example, have already benefited greatly from the ambassador program. Here you can read more about Daphne’s findings and Anne-Marie tells you more about her tactics to […]

Comments are closed.