Bij TentamenTrainingen.nl belonen we graag mensen die ons aan nieuwe docenten helpen. Wij proberen de beste docenten voor de klas te zetten en daar hebben we jou voor nodig! Ken jij iemand die geschikt is om voor een klas te staan? Als jij kan zorgen dat deze persoon bij ons bijles komt geven, dan mag jij een gratis training naar keuze uitzoeken!

Hoe weet ik of iemand geschikt is?

Bij TentamenTrainingen.nl nemen we niet alleen mensen aan op basis van hun ervaring maar vooral op basis van hun potentie! Ervaring is dus geen vereiste om bij ons bijles te komen geven. Wel vinden we het belangrijk dat de docent de vakken beheerst die hij of zij zou willen geven. Om die reden vinden wij het noodzakelijk dat de docent een 8 of hoger heeft gehaald voor deze vakken. Maar wij vinden het vooral belangrijk dat de docent graag zijn mede studenten helpt en graag wilt leren om voor een groep te staan.

Meer informatie over de functie als docent kan je vinden in de vacature.

Hoe draag ik iemand aan?

Als jij een studiegenoot kent die geschikt kan zijn voor les geven en je hebt het voor elkaar gekregen dat deze docent bij ons wilt komen solliciteren, dan kan je info@tentamentrainingen.nl een mail sturen om dit ons te laten weten. De docent kan gewoon via de normale weg bij ons solliciteren via de docenten vacature.

Wanneer je ons mailt om te laten weten dat je iemand hebt aangedragen, is het belangrijk om het volgende te melden:

  • Naam potentiele docent
  • Universiteit waar de docent les zou willen geven
  • Studie waar de docent les voor wilt geven

Hoe ontvang ik een gratis training naar keuze?

Wanneer jouw aangedragen docent bij ons solliciteert en hij wordt aangenomen, dan gaan wij overleggen welk vak deze docent zou willen geven.

Zodra de docent zijn eerste bijles training heeft afgerond, dan mag jij een gratis training naar keuze uitzoeken!

Dit kan je doen door te reageren op de eerdere mail die je naar info@tentamentrainingen.nl hebt gestuurd.

Voorwaarden

Wanneer je recht hebt op een training naar keuze, dan zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • De training dient uitgekozen te worden maximaal 1 jaar nadat jouw aangedragen docent is aangenomen.
  • De uitgekozen training max maximaal € 150 kosten.

TentamenTrainingen.nl helpt universitaire studenten met hun tentamenvoorbereiding. We organiseren bijlessen en trainingen voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Rijksuniversiteit Groningen, Tilburg University, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam, Universiteit van Maastricht en de Vrije Universiteit Amsterdam. Bekijk welke trainingen we deze periode organiseren op TentamenTrainingen.nl.

Categories: Study