(for english, please click here)
Het team van TentamenTrainingen.nl bestaat uit studenten en oud-studenten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je scriptie te halen (en als het even kan in de door jou gewenste termijn!). We zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jou dit lukt. Met onze voortgangsgerichte methode en persoonlijke aanpak geven we jou de optimale scriptiebegeleiding.

Garantie

Wanneer jouw scriptie toch wordt afgekeurd ondanks onze hulp, dan vinden wij dat wij je verder moeten helpen. Wij bieden jou daarom een unieke garantieregeling. Wanneer jouw scriptie ondanks onze begeleiding niet wordt goedgekeurd, dan krijg jij allereerst het aantal scriptieconsulten dat je bij ons hebt gebruikt gratis tegoed voor je volgende scriptietraject. Wordt ook in de tweede poging je scriptie afgekeurd, dan krijg je zelfs je geld terug.

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de garantie, lees deze s.v.p. goed door. Wil je een beroep doen op de garantie, vraag deze dan (tijdig!) aan via deze link: garantieformulier. Heb je vragen, mail ons dan op info@tentamentrainingen.nl.

Voorwaarden van de garantie

Op alle scriptiebegeleiding is onze ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, tenzij dit anders is aangeven. Wij bieden deze garantie zodat onze hele organisatie erop gericht is om jou je te laten slagen. Wel vinden we dat ook jij je volledig moet inzetten om je scriptie te halen. Daarom stellen we de volgende voorwaarden:

 • Je hebt je scriptie afgerond, en deze tijdig (d.w.z: binnen de gestelde deadline) en correct ingezonden bij je onderwijsinstelling.
 • Je scriptie is beoordeeld en definitief afgekeurd door de scriptiebegeleider van jouw onderwijsinstelling. Je zult derhalve een nieuw scriptietraject moeten starten om alsnog af te studeren.
  Let op: wanneer je scriptie voorlopig is afgekeurd, maar je de kans krijgt verbeteringen aan te brengen, dan zien we dit als één scriptietraject. We helpen je dan graag binnen dit traject verder om te zorgen dat je scriptie alsnog wordt goedgekeurd! In dit geval kan je dus (nog) geen beroep doen op de garantie.
 • Je hebt binnen twee weken nadat je scriptie is afgekeurd aan ons doorgegeven dat dit het geval is, door het aanmeldformulier voor de garantie op onze website in te vullen en te versturen. Indien we je aanvraag positief beoordelen, laten we je weten hoeveel scriptieconsulten je tijdens je volgende traject gratis kunt bij ons gebruiken en hoe je deze momenten kunt plannen.
 • Je hebt je tweede scriptie afgerond, en deze tijdig (d.w.z: binnen de gestelde deadline) en correct ingezonden bij je onderwijsinstelling
 • Je tweede scriptie is beoordeeld, en definitief afgekeurd door de scriptiebegeleider van je onderwijsinstelling. Je zult derhalve een nieuw scriptietraject moeten starten om alsnog af te studeren.
  Let op: wanneer je scriptie voorlopig is afgekeurd, maar je de kans krijgt verbeteringen aan te brengen, dan zien we dit als één scriptietraject. We helpen je dan graag binnen dit traject verder om te zorgen dat je scriptie alsnog wordt goedgekeurd! In dit geval kan je dus (nog) geen beroep doen op de garantie.
 • Je hebt binnen twee weken nadat je tweede scriptie definitief is afgekeurd aan ons doorgegeven dat dit het geval is, door het aanmeldformulier voor de garantie op onze website in te vullen en te versturen. Indien we je aanvraag positief beoordelen, laten we je weten welke bedrag je van ons terug krijgt.
  Let op: je ontvangt het bedrag retour dat je tijdens je eerste scriptietraject hebt uitgegeven. Indien je na het volgen van gratis consulten in je tweede trajecten extra consulten hebt toegevoegd, dan zijn deze consulten geen onderdeel van de garantie.

Uitzonderingen op de garantie

 • Wanneer voor je scriptie geen deadline gesteld is, geldt dat de garantie te allen tijde vervalt indien de scriptie niet binnen 1 kalenderjaar na het afnemen van het eerste consult ter beoordeling is ingediend bij de onderwijsinstelling. De termijn van 1 kalenderjaar geldt zowel voor het eerste, als het tweede scriptietraject.
 • Wanneer je o.b.v. de garantie recht hebt op gratis consulten, maar je besluit deze niet te gebruiken voor je tweede traject, dan vervalt je garantie.

We willen graag zorgen dat onze garantie klip en klaar is en er geen onduidelijkheden zijn. Heb je toch nog vragen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl of bel ons tijdens kantooruren op 020-3701500. We helpen je graag verder en zullen, indien nodig, de voorwaarden aanpassen als we deze duidelijker kunnen maken.


1 Comment

Scriptiebegeleiding door TentamenTrainingen.nl - Tentamentrainingen · februari 13, 2019 at 12:29 pm

[…] Net als bij onze tentamentrainingen zijn we ook bij onze scriptiebegeleiding de enige organisatie die haar kwaliteit garandeert. Wat onze garantie precies inhoudt, lees je op deze pagina. […]

Comments are closed.