(for english, please click here)

In deze blog vind je alle informatie over onze Scriptiebegeleiding.

Scriptiebegeleiding van TentamenTrainingen.nl, persoonlijke begeleiding tijdens het schrijven van jouw scriptie,  met gegarandeerd succes! Mijn naam is Nienke en ik heb een bachelor Biomedische Wetenschappen en een master Klinische Neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Nu ben ik Lead Scriptiebegeleiding bij TentamenTrainingen.nl en daar vertel ik je in deze blog graag meer over!

Scriptiebegeleiding van TentamenTrainingen.nl, wat houdt dat in?

Onze scriptiebegeleiding is, net als onze trainingen, gericht op de beste kwaliteit. Net als bij onze trainingen is onze ‘niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing op onze scriptiebegeleiding. Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we samen waar je tegen aan loopt en vertel ik meer over welke begeleider goed bij je zou kunnen passen. Vervolgens plannen we een telefonische kennismaking tussen jou en je begeleider. Tijdens de kennismaking beoordeel je of er een klik is en of je met deze begeleider een begeleidingstraject wilt starten. Wanneer je positief bent, plan je met je begeleider jouw eerste consult en gaan we aan de slag!

Met wat voor hulpvraag kan ik terecht?

Met elke hulpvraag! Of je nu niet weet waar je moet beginnen, niet uit je data-analyse komt of door de bomen het bos niet meer ziet, er is altijd een begeleider die jou snel weer op de goede weg helpt. Daarnaast kun je ook bij ons terecht wanneer je je scriptie bijna helemaal af hebt en een laatste check zou willen doen. Wij kijken hem dan nog een laatste keer voor je na en geven je feedback zodat je hem met een gerust hart kan inleveren. Of je nou behoefte hebt aan één consult of graag wordt bijgestaan tijdens het hele scriptietraject, we helpen je graag!

Wat houdt het gratis intakegesprek in?

Onze scriptiebegeleiding begint altijd met een gratis intakegesprek (online, telefonisch of face-to-face). Tijdens het gesprek stel ik vragen om er achter te komen op welke manier we je het beste kunnen helpen. Ik leg onze mogelijkheden aan je uit en natuurlijk is er ruimte om al je vragen te stellen. Het gesprek eindigt met een persoonlijk advies over het begeleidingstraject, waarna je beslist of je een vrijblijvende kennismaking wilt plannen met een van onze begeleiders of nog even nadenkt over de mogelijkheden.

Kan ik mijn scriptiebegeleiding tijdens het traject nog aanpassen?  

Ja, het traject is altijd volledig naar jouw voorkeur aan te passen. Omdat we hebben gemerkt dat het lastig is om op voorhand exact in te schatten wat jij nodig hebt om je scriptie te halen, bieden we geen pakketten, maar alleen losse consulten tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geeft jou volledige vrijheid om je begeleidingstraject naar eigen inzicht in te richten en het voorkomt dat je aan het einde van je begeleidingstraject met uren blijft zitten die je niet meer kunt inzetten.

Kan ik ook bij jullie terecht voor een andere schrijfopdracht?

Uiteraard kun je ook bij ons terecht wanneer je hulp nodig hebt bij een andere schrijfopdracht, zoals een essay, een bachelorproject of het schrijven van een wetenschappelijk artikel. We kunnen altijd zorgen dat we een begeleider hebben die past bij jouw specifieke vraag.

Wat zijn de kosten van jullie scriptiebegeleiding?

Onze 1-op-1 consulten duren 45 minuten en kosten €75,- per consult. Soms kiezen we er samen met jou voor om twee consulten te combineren, wanneer we denken dat dat nodig is. Wanneer je hiervoor kiest, krijg je van ons op het tweede consult 20% korting.

Wat houdt jullie garantie in?

Net als bij onze tentamentrainingen zijn we ook bij onze scriptiebegeleiding de enige organisatie die haar kwaliteit garandeert. Wat onze garantie precies inhoudt, lees je op deze pagina.

Welke tips kun je nu alvast geven?

Meld je aan voor het gratis intakegesprek, het is toch vrijblijvend! Daarnaast kun je alvast meer lezen over hoe je een betere planner wordt, want juist bij het schrijven van je scriptie zal dat zeker van pas komen!

Hoe kan ik me aanmelden voor een gratis intakegesprek?

Je kunt je op twee manieren aanmelden voor een gratis intakegesprek. Je kunt je aanmelden via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar nienkemangnus@tentamentrainingen.nl. Ik hoop je snel te spreken en je te helpen je scriptie tot een goed einde te brengen!


Geschreven door: Nienke Mangnus. Nienke is Lead Scriptiebegeleiding bij TentamenTrainingen.nl. Wil je reageren of meer informatie over scriptiebegeleiding? E-mail dan naar nienkemangnus@tentamentrainingen.nl of scriptie@tentamentrainingen.nl.
TentamenTrainingen.nl biedt scriptiebegeleiding aan HBO en WO studenten van alle onderwijsinstellingen in Nederland, zoals de Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanze Hogeschool Groningen, Tilburg University, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Maastricht en de Vrije Universiteit Amsterdam. 

1 Comment

'Niet gehaald, geld terug'-garantie bij Scriptiebegeleiding - Tentamentrainingen · februari 13, 2019 at 12:28 pm

[…] Het team van TentamenTrainingen.nl bestaat uit studenten en oud-studenten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je scriptie te halen (en als het even kan in de door jou gewenste termijn!). We zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jou dit lukt. Met onze voortgangsgerichte methode en persoonlijke aanpak geven we jou de optimale scriptiebegeleiding. […]

Comments are closed.