Als je nog nooit een training hebt gevolgd bij TentamenTrainingen.nl, kunnen wij ons voorstellen dat je niet precies weet wat we allemaal aanbieden. Daarom hebben we hieronder een klein overzicht gemaakt van de verschillende trainingen, zodat je weet welke training het best bij jou past!

 

Reguliere trainingen

De meest gegeven trainingen zijn onze zogeheten reguliere trainingen, waarin we afhankelijk van de zwaarte van het vak in twee tot zes lessen van gemiddeld drie lesuren door de lesstof gaan. Onze unieke garantieregeling is op bijna al deze trainingen van toepassing.

 

Marathontraining

Net als bij een echte marathon wordt de marathontraining op één dag gegeven, en ben je aan het einde kapot ;-). Een marathon is de ideale afsluiting van je eigen tentamenvoorbereiding en is er op gericht kort voor het tentamen de belangrijkste onderwerpen nog eens uit te leggen en te oefenen. Bij een marathon is het nog meer dan bij reguliere trainingen van belang dat je alle lesstof al bestudeerd hebt, omdat deze trainingen heel kort voor je toets worden gegeven. Onze marathons duren vaak zo’n vijf tot acht lesuren. Onze bekendste marathon-docent is Hicham, die je in dit filmpje beter kunt leren kennen.

 

Masterclass

Een masterclass wordt soms verward met een marathontraining, maar er is wel degelijk verschil. Waar je voor een marathontraining een klein bedrag betaalt is een masterclass vaak een gratis manier om kennis te maken met ons en onze docenten. Doordat het gratis is, zijn de groepen vaak wel groter dan je van ons gewend bent. Een anders verschil met de marathon, is dat de masterclass vaak verder voor het tentamen wordt gehouden, zodat je aansluitend nog de gewone training kunt volgen. Tijdens de masterclass wordt gedurende zo’n drie uur een aantal lastige onderwerpen besproken. Ideaal steuntje in de rug dus!

 

Mid- en endtermtraining

Een aantal vakken wordt opgesplitst in meerdere toetsen, zoals een mid- en endterm. Bij dit soort vakken is het belangrijk te beseffen dat wanneer we voor meerdere toetsen een training organiseren, het een voorwaarde voor gebruik van de garantie is dat je de verschillende trainingen in aanvulling op elkaar hebt gevolgd. Uiteraard staat hierover meer info in de voorwaarden van onze garantieregeling.

 

Privétraining

Naast het bovengenoemde komt het soms ook voor dat een training slechts één aanmelding heeft. In bijna alle gevallen wordt de training dan een privétraining. Op deze manier krijg je de kans om alle onderwerpen die jij lastig vindt één op één te bespreken.

 

Ben je benieuwd voor welke vakken we allemaal trainingen geven? Bekijk dan het overzicht van alle vakken via onderstaande deze link.

 

Geschreven door: Merel Slabbers. Merel is communicatiemedewerker bij TentamenTrainingen.nl. Wil je reageren op deze blog? Mail dan naar merel@tentamentrainingen.nl.
TentamenTrainingen.nl helpt universitaire studenten met hun tentamenvoorbereiding. We organiseren bijlessen en trainingen voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Rijksuniversiteit Groningen, Tilburg University, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam.