Sinds september 2017 heeft TentamenTrainingen.nl een ambassadeursprogramma. Dit betekent niet dat we in alle landen van de wereld een consulaat hebben geopend, maar wel dat jij als vaste klant geld kunt verdienen door andere studenten te vertellen over onze trainingen. In deze post lees je hoe dit ambassadeursprogramma werkt, waarom het voor jou interessant is en of het voor jou ook mogelijk is om ambassadeur te worden. Spoiler alert: er is een grote kans dat dat kan!

Hoe werkt het ambassadeursprogramma?

TentamenTrainingen.nl stelt enkele vaste klanten in staat om ambassadeur te worden. Dat kan op initiatief van TentamenTrainingen.nl zijn, maar we krijgen ook regelmatig verzoekjes van onze studenten of ze onderdeel kunnen worden van het ambassadeursprogramma. Als ambassadeur krijg je een persoonlijke link naar onze website. Via de link kunnen andere studenten bij ons boeken met 10% korting. Maar het fijnst is nog dat je als ambassadeur 10% van het betaalde bedrag uitgekeerd krijgt als ambassadeursvergoeding of -korting.

Vergoeding of korting

Je kunt dus zelf kiezen hoe je van het bedrag wilt profiteren: als korting op een training, of als vergoeding. Kies je voor het eerste, dan boeken wij je eerstvolgende training voor je, met de betreffende korting. Indien je voor het laatste kiest voegen we je eenmalig toe aan onze salarisadministratie, waarvoor we enkele gegevens van je nodig hebben (zoals je IBAN, BSN, etc.). Vervolgens kunnen we de vergoeding aan je uitkeren. Wil je ambassadeur worden? Stuur dan gewoon een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl en dan gaan we meteen bekijken wat we voor je kunnen doen!

En dan?

Wanneer je je persoonlijke linkje hebt gekregen kan je meteen beginnen met het delen van je link met vrienden en studiegenoten. Dit werkt het beste via Facebook- en Whatsapp-groepen, of via een mailtje naar je studiegenoten. Ook posten op de Blackboard-wall van je vak leidt vaak tot aanmeldingen via je link. Als ambassadeur ben je niet gelimiteerd aan het verwijzen naar trainingen van je eigen studie. Zo kan je de link ook delen in bijvoorbeeld de whatsapp-groep van je sportteam of studentenhuis, waar vast ook studenten van andere studies dan je eigen studie inzitten.

Er wordt geboekt!

Wanneer iemand een training boekt via jouw link, krijg je meteen een mailtje van ons ter bevestiging. Zo weet je dat er geboekt wordt. Wanneer de training van de student in kwestie van start is gegaan (en de student heeft de training netjes afgerekend), nemen we contact met je op. Je bepaalt zelf of je het bedrag uitgekeerd wilt krijgen op je rekening, of dat je het gebruikt als korting op een training. Wanneer je kiest voor de eerste optie staat de ambassadeursvergoeding doorgaans binnen een week op je rekening. Wanneer je kiest voor de tweede optie melden we je z.s.m. voor de training van je keuze waarbij we natuurlijk rekening houden met je korting.

En bevalt het ambassadeursprogramma een beetje?

Jazeker! Maar dat kunnen enkele van onze meest fanatieke ambassadeurs je natuurlijk het beste vertellen. Daphne en Anne-Marie hebben bijvoorbeeld al veel profijt gehad van het ambassadeursprogramma. Hier lees je meer over Daphne’s bevindingen en Anne-Marie vertelt je in deze blog meer over haar tactiek om zoveel mogelijk studenten te bereiken. Via hun blogs krijg je trouwens meteen de mogelijkheid om te boeken via hun ambassadeurslinkjes, wat je dus 10% korting oplevert!

Geschreven door: Desirée Korrel. Desirée is communicatiemedewerker bij TentamenTrainingen.nl. Wil je weten of je ook ambassadeur kunt worden? Mail dan naar info@tentamentrainingen.nl
TentamenTrainingen.nl helpt universitaire studenten met hun tentamenvoorbereiding. We organiseren bijlessen en trainingen voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Rijksuniversiteit Groningen, Tilburg University, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam, Universiteit van Maastricht en de Vrije Universiteit Amsterdam. Bekijk welke trainingen we deze periode organiseren op TentamenTrainingen.nl.

1 Comment

Ambassadeurs maken kans op een vakantie t.w.v. 250 euro! · november 8, 2018 at 7:05 am

[…] over de trainingen van TentamenTrainingen.nl en er zelf geld mee verdienen! Geïnteresseerd? In deze blog kun je alles over het ambassadeurschap vinden en jezelf […]

Comments are closed.